Betong Norge på rundreise i Innlandet

Publisert

Øystein Nymoen fra Betong Øst (til venstre) og John-Erik Reiersen i Betong Norge (til høyre) møtte ordfører i Stange,Truls Gihlemoen (i midten) til konstruktive samtaler om rettferdig konkurranse i byggenæringen.

Betong Norge i møter med kommuneadministrasjoner og lokalpolitikere om rettferdig konkurranse.

I løpet av de siste to ukene har Betong Norge vært på rundreise i Innlandet, hvor vi har hatt møter med flere kommuner for å diskutere viktige saker for betongbransjen. Daglig leder i Betong Norge, John-Erik Reiersen, understreker nødvendigheten av rettferdig konkurranse og opplever stor forståelse fra kommunene.

- Vi har hatt en svært positiv dialog med både Kongsvinger, Gjøvik, Lillehammer, Ringsaker og Stange. Vårt hovedbudskap er at vi trenger rettferdig og åpen konkurranse i betongbransjen, noe som er viktig for både bransjen og lokalsamfunnene, sier Reiersen.

Betong Norge ble også ledsaget av Øystein Nymoen fra Betong Øst under besøket i Ringsaker og Stange. På bildet fra Stange står Reiersen og Nymoen sammen med ordfører Truls Gihlemoen, som de hadde en konstruktiv samtale med.

- Kommunene forstår utfordringene vi står overfor, og det er tydelig at de ønsker å bidra til en sunn og rettferdig konkurranse som både styrker næringslivet og skaper arbeidsplasser lokalt, fortsetter Reiersen.

Reiersen avslutter med å uttrykke sin takknemlighet for den gode mottakelsen:

- Det er inspirerende å oppleve den støtten vi får. Disse besøkene er viktige for å sikre at vi sammen kan bygge en sterk og bærekraftig fremtid for betongbransjen i Norge og at det tas kunnskapsbaserte beslutninger i kommunene, avslutter han.

Betong Norges besøk i Innlandet er en del av Betong Norges arbeid for å fremme bransjens interesser og sikre gode rammevilkår i samarbeid med lokale myndigheter.

 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: