Nor-Pel inn i Betong Norge

Publisert

Daglig leder i Nor-Pel, Jon Roger Fossen.

Betong Norges medlemstall fortsetter å vokse, og vi ønsker Nor-Pel AS, en ledende aktør innen betongpeler, hjertelig velkommen.

Basert i Lierskogen, markerer Nor-Pel sitt 50-årsjubileum neste år, og kan vise til en imponerende historie som en av Norges største leverandører av betongpeler. 

Solid grunnlag gjennom femti år 

Nor-Pel har vært en viktig del av byggebransjen siden 1975, og har levert over 500 mil med peler til boligprosjekter, leilighetskomplekser, bruer og andre offentlige prosjekter over hele landet. Selskapet er kjent for sitt fokus på kvalitet og presisjon i hvert eneste prosjekt. I tillegg til betongpeler, produserer de også betongspunt, noe som gjør dem til en allsidig aktør innen pelemarkedet. 

Daglig leder i Nor-Pel, Jon Roger Fossen ser medlemskapet i Betong Norge som et naturlig steg videre i selskapets utvikling: 

- Vi har vært en del av bransjen i nesten 50 år, og med de stadig økende kravene til miljødeklarasjoner og EPD-er, ønsker vi å stå sterkere ved å ha en organisasjon i ryggen. Vi ser på Betong Norge som en viktig ressurs, spesielt når det gjelder kompetanseheving og kurs, sier Fossen. 

Utfordringer og fremtidige muligheter 

Fossen peker også på flere utfordringer i dagens marked. Høye renter og kostnader knyttet til boligbygging legger press på bransjen. I tillegg løfter Fossen frem utfordringer knyttet til formuesskatt:

- Formuesskatten er en utfordring for oss som sitter med verdier på lager. Dette er noe som burde bli tatt tak i politisk, da det legger unødig press på bedrifter som vår, avslutter Fossen

Til tross for utfordringene, er Fossen optimistisk for fremtiden. Med medlemskapet i Betong Norge ser han frem til å få større innflytelse og tilgang til nettverk og ressurser som kan bidra til å videreutvikle Nor-Pel i årene som kommer. 

Medlemskap i Betong Norge gir tyngde 

For Betong Norge er det en stor glede å ønske Nor-Pel velkommen som medlem. John-Erik Reiersen, daglig leder i Betong Norge, uttrykker sin tilfredshet med at en så etablert og respektert aktør velger å slutte seg til organisasjonen: 

- Vi er stolte over å få Nor-Pel med på laget. Deres lange erfaring og solide faglige fundament er flott for hele bransjen. Vi ser frem til et godt samarbeid hvor vi sammen kan styrke betongens posisjon i samfunnet, sier Reiersen.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: